arata filtrele

Revelion - Sejur Singapore & plaja Krabi, 11 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta inedita, formata dintr-un sejur in Singapore si Thailanda. Vei vizita metropola asiatica Singapore, unde vei admira zgarie-norii impresionanti si natura perfect conservata din interioriul acestui centru urban cosmopolit, dupa care vei calatori spre paradisul tropical al statiunii thailandeze Krabi, unde te vei bucura de plajele cu nisip fin, natura luxurianta si facilitatile resortului in care vei sta.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 208000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
30 Dec - 15 Oct, 2019
vezi detalii

Revelion - Circuit Chiang Mai, Bangkok & plaja Krabi, 13 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta de Revelion inedita, in care vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber dupa care te vei indrepta catre Chiang Mai, capitala spirituala a nordului pentru ca in final sa te relaxezi pe plajele tropicale din Krabi.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2260 00 EUR
EUR 209000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 11 nopti
vezi detalii

Revelion - Sejur Bangkok & plaja Phuket, 11 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta de Revelion inedita, formata dintr-un circuit si un sejur la plaja in Thailanda. In Tara oamenilor liberi vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe și obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber, centrele comerciale moderne dar si templele buddhiste stravechi dupa care te vei bucura de zile de relaxare pe minunatele plaje din Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 2260 00 EUR
EUR 211000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
29 Dec - 09 Jan, 2019
vezi detalii

Revelion - Circuit Bangkok, Chiang Mai & plaja Phuket, 13 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta de Revelion inedita, in care vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe si obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber dupa care te vei indrepta catre Chiang Mai, capitala spirituala a nordului pentru ca in final sa te relaxezi pe plajele tropicale din Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 243000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 11 nopti
vezi detalii

Revelion - Discover Cambodgia & Thailanda, 13 zile

Agentia noastra iti propune un circuit in Thailanda si Cambodgia, doua tari exotice cu temple si jungla, cu plaje tropicale si minuni ale arhitecturii vechi ce merita cu siguranta cunoscute. In Cambodgia vei vizita capitala Phnom Penh dupa care vei poposi in micul orasel colonial Siem Reap, poarta de acces pentru monumentele UNESCO Angkor Wat si Angkor Thom, aflate in apropiere. De asemenea vei vizita cele mai importante temple din complexul Angkor in timp ce pe teritoriul Thailandei vei descoperi capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor iar in final te vei bucura de cateva zile de relaxare pe plajele tropicale ale Insulei Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3290 00 EUR
EUR 299000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluseBacsis inclus Tarif/persoana/ / 11 nopti
29 Dec - 15 Oct, 2019
vezi detalii

Craciun & Revelion - Circuit Hong Kong, Phuket, Bangkok & Singapore, 18 zile

Va invitam sa descoperi fermecatoarea metropola Hong Kong, sa te relaxezi pe plajele din Phuket, pentru ca apoi sa te lasi cucerit de vibranta capitala thailandeza Bangkok, un spectacol in sine cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe sau gustari exotice si obiecte de artizanat. La finalul circuitului vei vizita metropola asiatica Singapore, unde vei admira zgarie-norii impresionanti si natura perfect conservata din interioriul acestui centru urban cosmopolit.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3350 00 EUR
EUR 305000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 15 nopti
18 Dec - 15 Oct, 2019
vezi detalii