arata filtrele

Revelion - Sejur single Bangkok & plaja Phuket, 11 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta de Revelion inedita, formata dintr-un circuit si un sejur la plaja in Thailanda. In Tara oamenilor liberi vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe și obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber, centrele comerciale moderne dar si templele buddhiste stravechi dupa care te vei bucura de zile de relaxare pe minunatele plaje din Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 320000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 9 nopti
29 Dec - 09 Jan, 2019
vezi detalii

Craciun & Revelion - Circuit Hong Kong, Phuket, Bangkok & Singapore, 18 zile

Va invitam sa descoperi fermecatoarea metropola Hong Kong, sa te relaxezi pe plajele din Phuket, pentru ca apoi sa te lasi cucerit de vibranta capitala thailandeza Bangkok, un spectacol in sine cu lumini colorate, tarabe cu flori, fructe sau gustari exotice si obiecte de artizanat. La finalul circuitului vei vizita metropola asiatica Singapore, unde vei admira zgarie-norii impresionanti si natura perfect conservata din interioriul acestui centru urban cosmopolit.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 3710 00 EUR
EUR 332000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 15 nopti
18 Dec - 26 Nov, 2019
vezi detalii

Revelion - Sejur single Bangkok & plaja Phuket, 13 zile

Agentia noastra iti propune o vacanta inedita de Revelion in fascinanta Thailanda. Vei vizita capitala Bangkok, ce te va cuceri cu ritmul sau dinamic si ametitor, cu luminile sale colorate, tarabele cu flori, fructe și obiecte de artizanat, muzica si dansurile in aer liber, centrele comerciale moderne, dar si cu templele buddhiste stravechi, dupa care te vei bucura de zile de relaxare pe minunatele plaje din Phuket.
vezi mai multe detalii
de la
EUR 374000 EUR
Zbor, taxe si asigurare incluse Tarif/persoana/sejur / 11 nopti
29 Dec - 26 Nov, 2019
vezi detalii