Delfinul  

Mamaia, Romania
Profil: Economic

Situare: Este amplasat in zona sudica, aproape de intrarea in statiune dinspre Delfinariu. Pentru a localiza mai usor hotelul, trebuie sa stiti ca se invecineaza cu hotelurile Del Mar, Bavaria Blu, Dacia Sud si este incadrat de hotelurile Lotus si Pescarus. Hotelul a fost imbunatatit in anul 2005 si ofera conditii de cazare specifice clasificarii la 2 stele. 

Camere: Camerele din incinta Hotel Delfin sunt prevazute cu aer conditionat, televizor si cablu, mini-frigider si baie cu dus. Doar camerele de la etaj sunt prevazute cu balcon. Majoritatea spatiilor de cazare sunt dotate cu tamplarie PVC si geam termopan. Toate camerele au fost renovate in 2013 (tamplarie noua, usi noi, bai renovate, aer conditionat).

Restaurant: Hotelul nu are restaurant, insa in zona exista o multime de terase si restaurante. Masa se poate servi la restaurant ,,Bavaria Blu' si ,,Dacia Sud'.

Facilitati: Hotelul dispune de 141 camere duble, dotate cu minibar, TV, parcare proprie. 

Facilitati copii: Primul copil pana in 10 ani beneficiaza de gratuitate la cazare, iar al doilea achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar. Copiii intre 10 si 14 ani achita 50% dintr-un loc de cazare cu pat suplimentar, iar cei de peste 14 ani, un loc intreg cu pat suplimentar.


Paturile suplimentare sunt acceptate doar in camerele TWIN

vezi mai multe

Hotel facilities

Acces cu card in camera
Aer conditionat
Baie cu dus
Bar
Camere cu balcon
Cutie de valori la receptie
Flat TV
Hotel tip economic
Incalzire centrala
Informatii turistice
Minibar
Parcare
Pardoseala cu gresie
Pardoseala cu mocheta
Receptie
Tamplarie PVC
TV prin cablu

vezi mai mult