Casa din Vale, Șura lu' Costan, Casa cu Dor

 
Perioda 23.12 – 27.12.2020
Oferta Speciala
de la
 
92330
4 nopti/casuta

Șura lu’ Costan, Casa din Vale și Casa cu Dor din Breb sunt disponibile în perioada 23.12 – 27.12 și se pot închiria atât împreună cât și separat. Șura lu” Costan și Casa din Vale sunt în aceeași curte iar Casa cu Dor la 2 minute mai jos.

Șura lu’ Costan dispune de un dormitor cu 4 locuri, un alt dormitor cu 2 paturi single, 2 băi și bucătărie, având 6 locuri în total. Tariful este de 8000 Lei/căsuță/4 nopți.

Casa din Vale dispune de 3 dormitoare, două camere la mansardă, cu câte două paturi single, o cameră la parter cu un pat dublu, o chicinetă și o baie, având de asemenea 6 locuri. Tariful este de 8000 Lei/căsuță/4 nopți.

Casa cu Dor este căsuța cea mai mică, având o cameră cu 3 locuri, un spațiu de luat masa, o bucatarie micuță și o baie. Tariful este de 4500 de lei/căsuță pe cele 4 nopți. 

Tarifele includ: 2 mese pe zi, masa festivă de Crăciun, spectacol de colinde oferit de “Coconii din Breb”, plimbare cu sania trasă de cai, seara de colinde și hori moroșenești și teatru popular religios “Viflaimul” interpretat de copiii din Breb.

Acceptăm plata cu tichete sau card de vacanță.

Don't miss our special offer