Veronica Breb (Adults Only)

Cabana

 
Oferta speciala
de la
 
5285
camera dubla/noapte/mic dejun inclus

 

 Stări,momente și povești din Breb. Dacă treceți prin Maramu’ merită sa vedeți cum trăiesc Morosenii. Avem pentru tine cabana care îmbină perfect tradiționalul cu modernul. Suntem în satul preferat al prințului Charles. De data aceasta, însă, îți recomandăm pentru Crăciun o pensiune nou-nouță, care te va uimi, mai ales, cu designul interior, dar și cu mâncare bună, așa cum numai moroșenii știu să își răsfețe oaspeții.

 Această locație dispune de 5 dormitoare fiecare cu baie proprie, 4 camere la etaj și una la parter. Living cu loc de luat masa și șemineu, baie de serviciu în living, minibucătărie, terasă cu loc de luat masa, gradină cu balansoar, hamac și grătar. Camerele sunt moderne dar cu un design tradițional. Locația dispune de 5 locuri de parcare și wi-fi. 
 
Locația accepta doar adulți (persoane peste 18 ani), dorind să fie o oază de liniște și relaxare, singura locatie adults only din Breb.
Pe lângă micul dejun inclus în tarife, la cerere se poate oferi și cină la 70 lei/pers/zi sau prânzul la 50 lei/pers/zi.

Locația se poate închiria și integral, sejur minim 2 nopți.

Tarif 260 lei/camera dublă/noapte mic dejun inclus.

 

Acceptăm plata și cu tichete sau card de vacanță! 

5 Locuri parcare

5 Paturi

6 Băi
1 Living
1 Bucătării

5 Camere

Solicita oferta