CHARMILLION SEA LIFE RESORT

Sharm, Egipt
de la
EUR 1338 00 EUR
2 adulti
Charmillion Sea Life Resort, de 4 stele, este situat pe plaja din Golful Nabq şi oferă camere luminoase, cu balcon mobilat. Oaspeţii au la dispoziţie un centru de scufundări, iar piscina în aer liber este prevăzută cu un bar și este înconjurată de șezlonguri cu perne. Centrul spa oferă masaje și o varietate de tratamente de înfrumusețare. De asemenea, există o sală de sport și baie de aburi. Oaspeţii pot face snorkelling pe plajă sau se pot juca tenis de masă, iar pentru copii există un loc de joacă. Restaurantul principal serveşte preparate internaţionale. Complexul găzduiește restaurantul japonez, Teppanyaki, iar El Dewania servește specialități libaneze tradiționale. Serviciul all inclusive este disponibil nonstop, iar oaspeții se pot bucura de preparate culinare și băuturi la hotelurile partenere din grupul hotelier Charmillion Group Resorts. Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este la doar 5 km de Charmillion Sea Life Resort.

Localizare

Aeroportul Internațional Sharm el-Sheikh este la doar 5 km de Charmillion Sea Life Resort.


Facilitati Hotel

Charmillion Sea Life Resort, de 4 stele, este situat pe plaja din Golful Nabq şi oferă camere luminoase, cu balcon mobilat. Oaspeţii au la dispoziţie un centru de scufundări, iar piscina în aer liber este prevăzută cu un bar și este înconjurată de șezlonguri cu perne.

Centrul spa oferă masaje și o varietate de tratamente de înfrumusețare. De asemenea, există o sală de sport și baie de aburi. Oaspeţii pot face snorkelling pe plajă sau se pot juca tenis de masă, iar pentru copii există un loc de joacă.

Restaurantul principal serveşte preparate internaţionale. Complexul găzduiește restaurantul japonez, Teppanyaki, iar El Dewania servește specialități libaneze tradiționale. Serviciul all inclusive este disponibil nonstop, iar oaspeții se pot bucura de preparate culinare și băuturi la hotelurile partenere din grupul hotelier Charmillion Group Resorts.

 


Facilitati Camere

Camerele de la Charmillion Sea Life Resort sunt dotate cu TV prin satelit. Fiecare cameră are pardoseală cu gresie și este decorată cu un amestec modern de nuanțe de bej.

vezi mai multe

Alege localitatea de plecare