Charter Antalya - Eftalia Marin Resort Hotel, cu plecare din Cluj Napoca
Eftalia Marin se află în Konaklı, la 12 km de plaja și zona de picnic Ulas. Acest hotel de 5 stele oferă WiFi gratuit. Oaspeții au la dispoziție o piscină și un parc acvatic.

Localizare

Hotelul se află la 18 km de perla mediteraneană; Alanya,. Se află în districtul Türkler, renumit pentru plajele sale cu nisip și prundiș, la 5 km de centrul orașului Avsallar și Konaklı, la 90 km de aeroportul din Antalya, la 60 km de Aeroportul Gazipașa.


Facilitati Hotel

Restaurant principal, 4 restaurante a la carte (mexican, italian, turcesc, asiatic - cu rezervare; 1 masa la un restaurant/sejur - gratuit), 8 baruri, 7 piscine exterioare (4 apartin de cladirea Swim Up), piscina interioara, 13 tobogane (in hotelul vecin Eftalia Island), centru SPA, WiFi (in lobby, gratuit).


Facilitati Camere

Hotelul a fost deschis în 2014, constă din două clădiri principale pe 5 etaje, pe o suprafață de 44,990 m2 și 3 vile cu înot dublu. Toate camerele  sunt decorate cu mobilier modern, cu tot ceea ce oaspeții ar putea avea nevoie pentru o vacanță plăcută. Dus, aer conditionat individual TV telefon, mini-bar (apa, bauturile racoritoare - se suplimenteaza zilnic, gratuit), seif (gratuit), pardoseala - laminat, balcon.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Oradea catre Eftalia Marin Resort, Antalya, Turcia