Charter Antalya - Hotel Rixos Sungate, cu plecare din Baia Mare


Descriere

Zona mare de spa ofera relaxare cu tratamente de inalta calitate. Complexul hotelier extins este situat pe fundalul minunat al Muntilor Taur, situat direct pe plaja lunga de 700 m.


Localizare

La doar aproximativ 3 km de cartierul nobiliar Beldibi, intre Marea Mediterana si impresionantii Munti Taur. Este la aprox. La 25 km de Antalya.


Facilitati hotel

Hotelul ofera camere cu vedere la gradina , mare si munte, camere ce sunt dotate cu aer conditionat , minibar, telefon, tv cu ecran plat si wifi gratuit in tot complexul.Sunt disponibile 8 restaurante principale , cu specific international , regional si a' la carte. De asemenea, pentru zona de relaxare, hotelul detine un centru de fitness, wellness si  diverse sporturi acvatice.


Website

https://www.rixos.com/en/hotel-resort/rixos-sungateTarifele sunt dinamice si se pot modifica in functie de disponibilitate la data rezervarii ferme. Conditiile de plata(exceptie hotel TUI): -Avans de 30% la rezervare - 70% pana la 21 de zile inainte de check-in Conditii de plata pentru hoteluri TUI - ON REQUEST: Avans de 30% la rezervare si diferenta cu 35 de zile inainte de check-in.

vezi mai multe

Sejururi cu avionul din din Cluj Napoca catre Rixos Sungate, Antalya, Turcia